Poorten van Reijmerstok

de poorten van reijmerstok bij 't reijmerhofke

de poorten van reijmerstok bij ’t reijmerhofke

De kunstexpositie “De Poorten van Reijmerstok” vindt weer plaats op pinkstermaandag, 2024.

Bed en Breakfast ’t Reijmerhofke zal hier ook deel van uitmaken en zal ook haar poort beschikbaar stellen aan kunstenaars en bezoekers van deze bijzondere kunstexpositie.

Wilt u meer weten over De Poorten van Reijmerstok? Hieronder kunt u lezen wat de er op de website van De Poorten van Reijmerstok staat geschreven over dit bijzondere evenement.

Op Pinkstermaandag 2024 vindt de eerstvolgende expositie plaats. Eigenaren van authentieke boerderijen en monumentale panden openen hun toegangspoorten en bieden kunstenaars uit heel Nederland en de wijde EU-regio de gelegenheid hun werk te tonen. Niet alleen achter deze poorten wordt kunst geëxposeerd maar ook op andere plekken in en rond het dorp. Er wordt een gevarieerd programma aangeboden, waaronder prachtige schilderijen in vele technieken zoals olieverf, acryl, aquarel, grafische kunst in pastel, gouache, potlood en houtskool, objecten, beelden, keramiek, fotografie en een kleine selectie bijzondere sieraden. Maar er is meer dan beeldende kunst …. het middagprogramma in de RK Kerk biedt poëzie en barokmuziek. Reijmerstok is één van de kleinste nostalgische dorpskernen van de Gemeente Gulpen-Wittem en ligt verscholen tussen groene weides, de hoptuinen van de Gulpener bierbrouwerij en kleurrijke hoogstamboomgaarden in het 5-sterren landschap van het Zuid-Limburgse heuvelland met een prachtig uitzicht over het Gulpdal.

NB: credits voor bovenstaande tekst gaan naar de kunstcommissie “De Poorten van Reijmerstok”.

Designed by Rob Willems