Mergelheuvelland 2-daagse Toerfiets en MTB evenement

In september vindt de nieuwe editie plaats van de Mergelheuvelland 2-daagse, een toerfiets en mountainbike evenement.

Denkt u erover of u wilt deelnemen aan dit schitterende evenement en zoekt u nog een slaapplaats? Neem dan aub contact met ons op om te vragen of we nog een kamer vrij hebben voor u.

De website van mh2d schrijft over de 2 daagse het volgende:

Toerfietsen
De toertochten van de Mergelheuvelland 2-daagse (Mh2d) kenmerken zich door maar een ding: het fietsplezier dat wij elke week in onze omgeving weer ervaren, uitstralen naar de deelnemers! Elk jaar proberen we onze mooiste fietsbelevenissen in enkele spectaculaire routes samen te vatten. Wij willen u als deelnemer optimaal laten meegenieten van ons mooie landschap en de Bourgondische sfeer. Om de overlast voor onze woonomgeving te beperken en deelnemers maximaal te spreiden, fietst men op zaterdag en op zondag in een ander gedeelte van het Limburgse land en de Voerstreek….
MTB
De MTB-tochten zijn bekend als sportieve uitdagingen van uitzonderlijk niveau. Kenmerkend voor de tochten zijn de verscheidenheid van het ruige en mooie terrein in Zuid Limburg en de Belgische Voerstreek. In goed overleg met Natuur- en Landschapbeheerorganisaties kan op plaatsen gefietst worden die anders niet toegankelijk zijn voor MTB-ers. De kortste MTB-tocht zal dit jaar 35 km zijn. De routes van 35, 50 en 70 km worden grotendeels apart uitgezet, zodat onderling minimale hinder zal zijn. Tevens zijn op beide dagen de routes geheel verschillend….

Kortom, voor elk wat wils, zowel voor de recreatieve fietser alsook de sportieve fietser die eens even lekker twee dagen zijn of haar grenzen van zijn of haar sportieve kunnen wil opzoeken. Deze tocht is simpelweg genieten voor iedereen!

Designed by Rob Willems