Boogies Extreme

boogies extremeMichael Boogerd heeft na zijn actieve carrière als wielrenner 4 verschillende tourtochten uitgestippeld. Hierin zijn opgenomen de zwaarste beklimmingen uit zijn twee favoriete klassiekers, Luik-Bastenaken-Luik en Amstel Gold Race. Denk hierbij o.a. aan deze beklimmingen, welke Michael’s favorieten zijn: de Côte de la Redoute, Camerig, Loorberg, Drielandenpunt, Gulpenerberg, Kruisberg, Eyserbosweg, Keutenberg en de finish op de kop van de Cauberg in Valkenburg.

Dit prachtig fietsevenement vindt altijd plaats in september. (controleer de site van Boogiesextreme.nl voor meer gedetailleerde informatie)

Dit is wat de site van Boogie’s Extreme er verder nog over zegt:

bron: http://www.boogiesextreme.nl

* Duidelijk gepijlde routes
* Verzorging (voeding, drank, medisch en technisch)
* Tijdregistratie en sms-service naar je vrienden/familie
* Foto service op de finish (foto na afloop via de website te bestellen)
* Persoonlijke pagina op de website

Bij de start ontvang je een stuurbordje, een tijsregistratiechip, een routebeschrijving, sportvoeding en -drank.

Op de route zijn diverse serviceposten met reparatie-inrichting, toiletten, fruit, sportvoeding- en drank en medische verzorging aanwezig.De tijdregistratie zal plaats vinden met het Mylaps tijdregistratiesysteem.

Dit betekent dat iedereen met een Mylaps tijdsregistratiechip zal rijden. Van iedereen wordt de tijd geregistreerd waarop hij of zij een registratiepunt onderweg passeert. Na passage van een registratiepunt zal een SMS bericht gestuurd worden naar de GSM-nummers die je opgegeven hebt bij je inschrijving.

Neem gerust contact met ons op als u op zoek bent naar een slaapplaats om deel te kunnen nemen aan dit evenement.

Designed by Rob Willems