Andre Rieu in Maastricht

foto bron: andrerieu.comU wilt wellicht André Rieu live in actie zien in Maastricht? Dat kan, het is weer zover. André Rieu en het Johan Strauss orkest verzorgen weer diverse optredens als het ware in zijn “achtertuin”, op het Vrijthof om precies te zijn. Deze jaarlijks terugkerende concerten zou men kunnen beschouwen als een eerbetoon aan zijn eigen thuisbasis. Dit is wat de officiële site van André Rieu hier over te zeggen heeft:

bron: http://www.andrerieu.com

Geniet van de unieke optredens van André Rieu en het Johann Strauss orkest, van alle solisten en gastoptredens! Ieder jaar pakt André groots uit met bijzondere gastartiesten op het Vrijthof! Feest mee en geniet van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical… een avond om niet te vergeten. Kom zelf kijken waarom André Rieu al een aantal jaren een van de populairste live acts ter wereld is!

Mocht het zo zijn dat u dit live spektakel graag wilt bijwonen en u bent tevens nog op zoek naar slaapplaatsen? Neemt u dan gerust contact met ons op, Bed & Breakfast ’t Reijmerhofke ligt slechts op circa een kwartiertje rijden van het Vrijthof in Maastricht.

bron foto: http://www.andrerieu.com

Designed by Rob Willems